Kids

Startersklasje

Voor de jongste trommelaars onder ons hebben we het startersklasje opgericht. Hier kunnen kinderen van 6 tot 10 jaar samen muziek maken. Door middel van spelletjes, liedjes en beweging leren de kinderen stapsgewijs verschillende instrumenten te bespelen. In deze lessen gaat het vooral om het plezier van het samenspelen en het ontdekken van nieuwe ritmes en klanken! Je mag gerust een keer gratis mee doen om te kijken of je het leuk vindt!

Deze groepsles vind elke maandag middag plaats in ‘t Akkoord te Kortenhoef klik hier voor meer details.

Individuele lessen

Bij ons wordt er slagwerk les gegeven in alle vormen en maten: drums, djembé, xylofoon, pauken, marimba, snaredrum, latin percussion en nog een heleboel andere instrumenten. Leerlingen mogen zelf kiezen op welke instrumenten ze les willen krijgen, maar in de praktijk blijkt dat het enorm leuk is om af te wisselen en gewoon meerdere instrumenten te leren bespelen!

De lessen vinden plaats op maandag middag en je kunt kiezen tussen 20 of 30 minuten les. Je kunt een gratis proef of -groepsles aanvragen.

Lid worden?

pearl_export_electric_blue_sparkle_4e_0screen-shot-2016-12-31-at-15-13-47kangx